Over ons

Wie zijn wij?

Vanuit onze ervaring met DeBijlesStudent heeft GO21 dagelijks contact met scholen, schoolbesturen, docenten en leerlingen.

Wij bieden goede, betaalbare diensten voor het onderwijs aan als aanvulling op het onderwijs. We zijn onder andere begonnen met bijles en examentrainingen. Dit is uitgegroeid met huiswerkbegeleiding, lentescholen, zomerscholen, tijdelijke invalkrachten en surveilleren. Scholen weten ons te vinden en zien ons als een volwaardig samenwerkingspartner. Gaandeweg deden scholen een steeds groter beroep op ons en werd ons gevraagd wat wij konden betekenen in het kader van onderwijs in de 21e-eeuw. Vanuit deze vraag is GO21 opgericht. GO21 is vooruitstrevend op het gebied van toekomstig onderwijs. Het getal 21 in onze naam verwijst direct naar 21st century skills. Samen met studenten van de TU Delft, Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden, en vakdocenten van onze partnerscholen en input van alle leerlingen, hebben wij in 2019 een de doorlopende leerlijn Digitale Geletterdheid ontwikkeld voor leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs. Sindsdien wordt er iedere dag verder gewerkt aan de methode.

Als uitgever en aangever van Digitale Geletterdheid bieden we innovatief onderwijs aan en leveren wij leerlijnen en lesmodules op maat voor het basis- en voortgezet onderwijs.

Als school creëert u een voorsprong op andere scholen in het aanbod van 21e-eeuwse vaardigheden. De SLO, autoriteit op het gebied van het ontwikkelen van een leerplan voor basis- en middelbaar onderwijs, heeft Digitale Geletterdheid opgenomen in hun curriculaire doelstellingen en opgedeeld in een viertal domeinen. GO21 ontwikkelt haar lesmateriaal op zo’n manier dat de kerndoelen uit alle vier de domeinen worden behandeld: ICT-basisvaardigheden, Mediawijsheid, Informatievaardigheden en Computational
Thinking

digitale geletterdheid

Scholen waar wij al mee samenwerken

Onze missie

GO21 is een jong en dynamisch bedrijf, dit kenmerkt zich aan de vele jonge en enthousiaste werknemers die bij GO21 werkzaam zijn. Met dit team werkt GO21 hard om lesmodules te maken passend bij de 21e eeuwse samenleving. Iedere dag werkt het team van GO21 aan het verbeteren en perfectioneren van de ontworpen lesmodules, genaamd ICT-basisvaardigheden, Mediawijsheid, Informatievaardigheden en Computational Thinking. Samen wilt GO21 leerlingen in het voortgezet onderwijs, de samenleving van de toekomst, kennis laten maken met alles wat het digitale tijdperk te bieden heeft. Zodat de samenleving van de toekomst optimaal gebruik kan maken met de oneindige mogelijkheden die alle media te bieden heeft.

Thomas Smit

- Founder/Commercial Advisor

Ik ben Thomas Smit, de algemeen directeur van GO21 en DeBijlesStudent. Met veel passie leid ik beide bedrijven. Mijn activiteiten in het bedrijf variëren enorm. Vaak zul je mij zien op kantoor voor een (online) meeting, brainstormsessie of werkend achter mijn bureau. Daarnaast zul je mij ook vaak zien op de verschillende locaties van GO21 en DeBijlesStudent. Tijdens projectweken, huiswerk middagen en surveilleer sessies zul je mij geregeld langs zien komen om te controleren of alles gestructureerd zijn gang gaat. In mijn vrije tijd zul je mij vaak op een squashbaan of tennisveld zien. 

Heb je algemene vragen over GO21 en DeBijlesStudent of wil je mogelijke samenwerkingen bespreken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen!