Go 21

Digitale Geletterdheid heeft de toekomst

Vooruitstrevend in het onderwijs van morgen

Tijdens onze studie in 2012 ontstond het ideaal om verschillende diensten voor het onderwijs aan te bieden. Een variant die betaalbaar is. We zijn onder andere begonnen met bijles en examentraining. Ons ideaal en passie voor ondernemerschap bleek een succes. Hierdoor hebben wij toentertijd DeBijlesStudent  opgericht. De afgelopen vijf jaar zijn we enorm gegroeid en leveren we diverse diensten ter aanvulling van het onderwijs. Enkele diensten die wij aanbieden zijn: huiswerkbegeleiding, bijles, lentescholen, zomerscholen, tijdelijke invalkrachten en surveilleren. Scholen weten ons te vinden en zien ons als een volwaardig samenwerkingspartner.

Vanuit onze ervaring met DeBijlesStudent hebben wij dagelijks contact met scholen, schoolbesturen, docenten en leerlingen. Gaandeweg deden scholen een steeds groter beroep op ons en werd ons gevraagd wat wij konden betekenen in het kader van onderwijs in de 21e eeuw. Vanuit deze vraag is GO21 opgericht. Samen met onze studenten van de TU Delft, Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden, docenten van onze partnerscholen en input van alle leerlingen, hebben wij nu, in 2019, een doorlopende leerlijn ontwikkeld voor leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs.

GO21 is vooruitstrevend op het gebied van toekomstig onderwijs waarbij het getal 21 in onze naam verwijst naar de 21e eeuwse vaardigheden. Het opnemen van digitale vaardigheden in het lesprogramma van uw school biedt leerlingen een betere toekomstige arbeidspositie.
Als uitgever en aangever van digitale geletterdheid bieden we vernieuwend onderwijs en leveren wij voor het basis- en voortgezet onderwijs leerlijnen en lesmodules op maat. En als school creëert u een voorsprong op andere scholen in het aanbod van 21e eeuwse vaardigheden.

Onze Missie

Met GO21 willen we een bijdrage leveren aan de digitale geletterdheid van jongens en meisjes om ze succesvol te laten participeren in de samenleving van morgen.

Dit is GO21

Thomas Smit

Thomas Smit

Founder_Commercial Advisor

Angelique-Content-Creator-_-Student-Teacher

Angelique

Content Creator_Student Teacher

Bart-Back-Office

Bart

Back Office

Casper-Go21

Caspar

Senior Content Editor

Daan-Commercial-Advisor

Daan

Commercial Advisor

Demi-Customer-Happiness

Demi

Customer Happiness

Ellis-Design

Ellis

Design

Isolde-Content-Creator

Isolde

Content Creator

Laurens-Back-Office

Laurens

Back Office

Lisa-Content-Creator

Lisa

Content Creator

niels

Niels

Chief Editor Content

Nienke-Content-Creator

Nienke

Content Creator

Roel-Senior-Content-Creator

Roel

Senior Content Creator

Sander - content creator

Sander

Content Creator