Over ons

Wie is GO21?

Vanuit onze ervaring met DeBijlesStudent heeft GO21 dagelijks contact met scholen, schoolbesturen, docenten en leerlingen.

Wij bieden goede, betaalbare diensten voor het onderwijs aan als aanvulling op het onderwijs. We zijn onder andere begonnen met bijles en examentrainingen. Dit is uitgegroeid met huiswerkbegeleiding, lentescholen, zomerscholen, tijdelijke invalkrachten en surveilleren. Scholen weten ons te vinden en zien ons als een volwaardig samenwerkingspartner. Gaandeweg deden scholen een steeds groter beroep op ons en werd ons gevraagd wat wij konden betekenen in het kader van onderwijs in de 21e-eeuw. Vanuit deze vraag is GO21 opgericht. GO21 is vooruitstrevend op het gebied van toekomstig onderwijs. Het getal 21 in onze naam verwijst direct naar 21st century skills. Samen met studenten van de TU Delft, Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden, en vakdocenten van onze partnerscholen en input van alle leerlingen, hebben wij in 2019 een de doorlopende leerlijn Digitale Geletterdheid ontwikkeld voor leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs. Sindsdien wordt er iedere dag verder gewerkt aan de methode.

Als uitgever en aangever van Digitale Geletterdheid bieden we innovatief onderwijs aan en leveren wij leerlijnen en lesmodules op maat voor het basis- en voortgezet onderwijs.

Als school creëert u een voorsprong op andere scholen in het aanbod van 21e-eeuwse vaardigheden. De SLO, autoriteit op het gebied van het ontwikkelen van een leerplan voor basis- en middelbaar onderwijs, heeft Digitale Geletterdheid opgenomen in hun curriculaire doelstellingen en opgedeeld in een viertal domeinen. GO21 ontwikkelt haar lesmateriaal op zo’n manier dat de kerndoelen uit alle vier de domeinen worden behandeld: ICT-basisvaardigheden, Mediawijsheid, Informatievaardigheden en Computational Thinking.

digitale geletterdheid

Scholen waar wij al mee samenwerken

Onze missie

GO21 is een jong en dynamisch bedrijf, dit kenmerkt zich aan de vele jonge en enthousiaste werknemers die bij GO21 werkzaam zijn. Met dit team werkt GO21 hard om lesmodules te maken passend bij de 21-eeuwse samenleving. Iedere dag werkt het team van GO21 aan het verbeteren en perfectioneren van de ontworpen lesmodules, genaamd ICT-basisvaardigheden, Mediawijsheid, Informatievaardigheden en Computational Thinking. Samen wilt GO21 leerlingen in het voortgezet onderwijs, de samenleving van de toekomst, kennis laten maken met alles wat het digitale tijdperk te bieden heeft. Zodat de samenleving van de toekomst optimaal gebruik kan maken met de oneindige mogelijkheden die alle media te bieden heeft.

Thomas Smit

Founder / Commercial Advisor

Ik ben Thomas Smit, de algemeen directeur van GO21 en DeBijlesStudent. Met veel passie leid ik beide bedrijven. Mijn activiteiten in het bedrijf variëren enorm. Vaak zul je mij zien op kantoor voor een (online) meeting, brainstormsessie of werkend achter mijn bureau. Daarnaast zul je mij ook vaak zien op de verschillende locaties van GO21 en DeBijlesStudent. Tijdens projectweken, huiswerk middagen en surveilleer sessies zul je mij geregeld langs zien komen om te controleren of alles gestructureerd zijn gang gaat. In mijn vrije tijd zul je mij vaak op een squashbaan of tennisveld zien. 

Heb je algemene vragen over GO21 en DeBijlesStudent of wil je mogelijke samenwerkingen bespreken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Onze medewerkers

Roel

Roel -
Manager Content Creator

Hoi! Ik ben Roel. Na veel te veel technieksfilosofie te studeren in Leiden, Nijmegen en Duitsland ben ik terug naar Den Haag gekomen om concreet aan de slag te gaan met de grote problemen van vandaag: onze massale sociale mediaverslaving en klimaatverandering. Bij GO21 werk ik als eindredacteur met passie aan waanzinnig belangrijke lessen voor jonge mensen over de gevaren van de technologie in deze tijd. Daarnaast promoveer ik aan universiteit Wageningen op het concept van een bioeconomie en ben ik editor voor 4TU, waar ik ook lessen ontwikkel op het snijvlak van technologie en ethiek, maar dan voor WO-studenten. Mijn persoonlijke visie is nauw verbonden aan die van GO21: zo veel mogelijk leerlingen zo mediawijs mogelijk maken!

Daan

Daan -
Content Creator

Aangenaam! Ik ben Daan, late student (31) Journalistiek aan de Erasmus Universiteit. Ik houd mij bij GO21 vooral bezig met het redigeren van de lessen. Hierbij let ik zowel op de inhoud, als op de spelling en stijl en probeer ik de voor zowel vmbo- als havo-studenten de stof begrijpelijk, maar uitdagend te houden. Ooit volgde ik zelf zowel de opleidingen vmbo- als havo en weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om lesstof te volgen die in een andere taal geschreven lijkt te zijn. Des te meer trek ik mij het eindresultaat van onze lesstof enorm aan.

julia

Julia -
Content Creator

Mijn naam is Julia, content creator bij GO21. Verder ben ik ook kunstenaar en heb ik een master Data Driven Design afgerond. Als digitale creatieveling ben ik constant bezig met digitale transformaties en 21st century skills om de fysieke en de online wereld samen te brengen. We houden de technologische veranderingen niet meer tegen, daarom maak ik er werk van om mensen hierin mee te krijgen en bekwaam in te maken. Als content creator bij GO21 zet ik mij hier graag voor in! Vanuit mijn visionaire kwaliteiten deel ik graag mijn kennis en visie van de nodige digitale vaardigheden in de 21ste eeuw.

Sven

Sven -
Content Creator

Mijn naam is Sven. Ik studeer Information Security Management aan de Haagse Hogeschool. Ik houd mij bij GO21 vooral bezig met het beheren van de platformen en de data invoer. Hierbij zorg ik dat de invoer van de accounts zonder problemen verloopt en probeer ik mee te denken hoe wij onze digitaal geletterdheid module kunnen verbeteren. Ik doe dit met veel plezier en kijk uit naar de mooie toekomst die digitale geletterdheid met zich mee gaat brengen.

Anna

Anna -
Marketing Coördinator

Ik ben Anna. Met veel energie help ik de marketing om ervoor te zorgen dat steeds meer scholen samenwerken met GO21. Ik doe dit met heel veel plezier omdat ik achter ons product sta en het belangrijk vind dat leerlingen meer te weten krijgen over digitale geletterdheid. Dat laten scholen en leerlingen onbewust vaak links liggen terwijl het juist steeds belangrijker wordt.

Babette

Babette -
Marketing Stagiaire

Hoi, ik ben Babette, 20 jaar oud en Bedrijfskunde student aan de Hogeschool in Rotterdam! Ik werk sinds september 2020 bij DeBijlesStudent als surveillant. Daarbij geef ik examentraining en bijles op verschillende scholen. Het is erg leuk om samen met mijn medestudenten de kinderen te helpen en te zien ontwikkelen. Dit schooljaar loop ik ook 5 maanden stage op de marketingafdeling!

Cas

Cas -
Sales Coördinator

Hoi, mijn naam is Cas, ik ben 22 jaar oud en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben sinds september 2020 werkzaam voor DeBijlesStudent, waar ik verschillende examentrainingen en reparatiescholen heb mogen coördineren. Sinds deze zomer ben ik werkzaam voor GO21 als Sales Coördinator. Daarbij is het mijn taak om nieuwe relaties aan te gaan, en bestaande relaties te onderhouden met betrekking tot de GO21 modules die we op verschillende scholen door het land aanbieden. Aangezien ik zelf volledig overtuigd ben van het belang van digitale geletterdheid in de hedendaagse maatschappij, kan ik met recht zeggen mijn werkzaamheden voor GO21 met veel plezier en overtuiging uit te voeren. Daarbij hebben we binnen GO21 een geweldig team, wat het werk alleen maar mooier maakt!

Huib

Huib -
Marketing Stagiair

Hi, ik ben Huib, 22 jaar oud en ik studeer Commerciële economie wat vooral gericht is op marketing & sales. Ik ben sinds januari 2021 begonnen bij DeBijlesStudent met het geven van zowel huiswerkbegeleiding als examentrainingen wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Het leukste aan het geven van deze begeleiding vond ik het kunnen helpen aan de ontwikkeling van deze kinderen. Vanaf 1 september ben ik begonnen met mijn stage bij DeBijlesStudent en GO21 waar ik me vooral bezig ga houden met de marketing en de klantrelaties voor beide bedrijven. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging!

Thijs

Thijs -
Marketing Stagiair

Hi! Mijn naam is Thijs, ik ben 22 jaar en woonachtig in Den Haag. Momenteel ben ik bezig met de afstudeerfase van mijn studie Business Studies Marketing, ik ga mijn scriptie komend schooljaar schrijven bij GO21/DeBijlesStudent. Ik zal me hier vooral bezig houden met customer relationship management. Ik kijk uit naar een leerzame tijd bij GO21!