Lesmateriaal leerlijn via Learnbeat

Samenwerking met learnbeat

Learnbeat is een online platform dat digitaal lesgeven en leren mogelijk maakt. GO21 werkt, net zoals toonaangevende uitgevers zoals ‘ThiemeMeulenhoff’, samen met Learnbeat. Voor zowel leerlingen als docenten biedt Learnbeat een digitale leeromgeving aan waarin opdrachten, presentaties en toetsen gemaakt en nagekeken kunnen worden. Alle unieke lesstof die GO21 aanbiedt, is verkrijgbaar via Learnbeat. Aangesloten scholen hebben zo al hun interactieve modules op één overzichtelijke plek tot hun beschikking.

Digitale leeromgeving

Presentaties, toetsen, theorie en opgaven, alles staat centraal tot uw beschikking en is gericht op een zo interactieve en doeltreffende manier van lesgeven. Leerlingen zien eenvoudig welke vooruitgang geboekt is en welke opdrachten er nog voltooid moeten worden. Docenten bereiden hun lessen voor, delen de planning met de leerlingen en kunnen eenvoudig overzicht houden. Er kan ook getoetst worden in deze digitale omgeving. Dit alles is mogelijk via het single sign on principe en resulteert in meer aandacht voor de leerling.

Leerlingomgeving
De doorlopende leerlijn en de losse modules van GO21 zijn online beschikbaar. De leerling kan desgewenst direct vanuit Magister of SomToday inloggen met zijn of haar schoolaccount via single sign on in de Learnbeat omgeving van GO21. De leerling ervaart een overzichtelijk aanbod van GO21 waar de leerling werkt vanuit een persoonlijke omgeving. Deze persoonlijke omgeving is opgebouwd uit de modules die de school heeft aangeschaft.

Elke lesmodules bestaat uit een aantal hoofdstukken, waarin instructievideo’s, actuele fragmenten en kort en bondige theorie staan. Daarnaast kan de leerling verschillende vragen beantwoorden: multiple choice, sleepvragen, stellingvragen en meer. Verder zijn er interactieve werkvormen van weerwolven tot debat en is er aan het einde van elke les een toets om de opgedane kennis te controleren. Op die manier worden leerlingen in staat gesteld om op de voor hen meest geschikte manier de stof tot zich te nemen.

Docentomgeving
Docenten kunnen zelf informatie, bronnen en opgaven toevoegen, hebben live inzicht in de voortgang en resultaten van de leerlingen en kunnen opdrachten beoordelen. Het is een compleet leerlingvolgsysteem. Ook is er een mogelijkheid voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen en docenten naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren op maat.

Vandaag beginnen met online lesgeven

Previous
Next

Learnbeat en GO21

In Learnbeat heeft GO21 haar ideale partner gevonden. Het digitaliseren en interactief maken van lesstof zit in het DNA van beide partijen. Met een gecombineerde ervaring van 20 jaar in het onderwijs, hebben wij de kennis en expertise om u te begeleiden bij de digitalisering van uw lesstof.

Vraag daarom nu een gratis demo aan bij Learnbeat.