Onze medewerkers

Dit is GO21

Roel

Roel Veraart -
Manager Content Creator

Hoi! Ik ben Roel Veraart. Na veel te veel technieksfilosofie te studeren in Leiden, Nijmegen en Duitsland ben ik terug naar Den Haag gekomen om concreet aan de slag te gaan met de grote problemen van vandaag: onze massale sociale mediaverslaving en klimaatverandering. Bij GO21 werk ik als eindredacteur met passie aan waanzinnig belangrijke lessen voor jonge mensen over de gevaren van de technologie in deze tijd. Daarnaast promoveer ik aan universiteit Wageningen op het concept van een bioeconomie en ben ik editor voor 4TU, waar ik ook lessen ontwikkel op het snijvlak van technologie en ethiek, maar dan voor WO-studenten. Mijn persoonlijke visie is nauw verbonden aan die van GO21: zo veel mogelijk leerlingen zo mediawijs mogelijk maken!

Julia

Julia Luteijn -
Content Creator

Mijn naam is Julia. Als digitale creatieveling ben ik constant bezig met digitale transformaties en 21st century skills om de fysieke en de online wereld samen te brengen. Verder ben ik ook kunstenaar en heb ik een master Data Driven Design afgerond. Vanuit de intersectie tussen moderne technologie, data en kunst onderzoek ik hoe technologie en mediawijsheid binnen de nieuwe tijdsgeest in een ethisch kader passen. We houden de technologische veranderingen niet meer tegen. Daarom maak ik er werk van om mensen hierin mee te krijgen en bekwaam in te maken. Als content creator bij GO21 zet ik mij hier graag voor in! Vanuit mijn visionaire kwaliteiten deel ik graag mijn kennis en visie van de nodige digitale vaardigheden in de 21ste eeuw.

Perine

Perine Schoenmaker -
Marketing Coördinator

Mijn naam is Perine Schoenmaker. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Leiden. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Media en Entertainment Management afgerond. In februari 2021 pak ik het studeren weer op door te starten met de premaster Communicatiewetenschap. Ik werk sinds november 2020 voor GO21. Voor GO21 ben ik werkzaam als marketing coördinator. Ik houd me hiervoor bezig met de website en social media van GO21. Het werk is erg afwisselend en dat vind ik er juist zo leuk aan.

Isolde

Isolde Dingeman -
Marketing Coördinator

Mijn naam is Isolde Dingeman. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft afgerond en ben momenteel bezig met een premaster Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus. Afgelopen jaren ben ik voor GO21 met name bezig geweest met het creëren van de verschillende lesmodules. Sinds de zomer houd ik mij voornamelijk bezig met de marketingkant van GO21. Zowel de creatieve kant tijdens het creëren van de lesmodules en de sociale kant tijdens de marketing vind ik beiden zeer leerzaam en interessant. Iedere dag leer ik meer over de kwaliteiten van digitale geletterdheid en de het belang van middelbare scholen om dit in hun lespakket te verwerven.

Celina

Celina Riesen -
Content Creator

Mijn naam is Celina Riesen en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Management of International Social Challenges aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. In februari 2021 ga ik starten met de premaster Forensische Gezinspedagogiek in Leiden. Naast mijn werkzaamheden voor de BijlesStudent werk ik nu ook sinds een aantal maanden voor GO21. Dit bevalt tot nu toe erg goed aangezien ik mijn creatieve ei in kwijt kan. Ik help bij het creëren van nieuwe lessen en het reviseren zowel als het maviseren van het reeds bestaande lesmateriaal. Dit probeer ik vanuit een pedagogische hoek te benaderen, wat aansluit bij mijn interesses en studie, dus al met al vind ik het werken voor GO21 ontzettend leuk!

Caspar

Caspar Quakkelaar -
Senior Content Creator

Hoi! Ik ben Caspar en ik ben nu ongeveer 2,5 jaar werkzaam bij GO21 als senior content editor. In 2017 ben ik eerst begonnen als huiswerkbegeleider in Den Haag bij DeBijlesStudent en in de zomer van 2018 ben ik gestart bij GO21 om de allereerste modules op te zetten met een (toen nog) klein team. Ondertussen ben ik nu vooral druk bezig met afstuderen aan de TU Delft. Tijdens mijn studie houd ik me bij GO21 bezig met het maken van nieuw lesmateriaal en lesvideo's maar ik doe voornamelijk de kwaliteitscontrole van de gemaakte modules, zodat ze helemaal klaar zijn om aan de scholen geleverd te worden!

Sander

Sander Noordam -
Senior Content Creator

Ik ben Sander en ik werk met veel plezier bij GO21. Ik probeer op een creatieve manier het lesmateriaal over te brengen. Verder ben ik een master student aan de Technische Universiteit Delft. Met het opzetten van lessen zoals de technologie van de toekomst, kwam deze technische achtergrond goed van pas. Naast het ontwikkelen van lessen, ben ik medeverantwoordelijk voor het maken van de filmpjes die je in onze lessen tegenkomt.

Lisa

Lisa Postema -
Senior Content Creator

Mijn naam is Lisa Postema. Ik heb psychologie en sociale en organisatiepsychologie gestudeerd en werk inmiddels 7 jaar met plezier voor DeBijlesStudent en GO21. Ik heb gewerkt als bijlesstudent, huiswerkbegeleider en coördinator. Op het moment houd ik me vooral bezig met communicatie binnen en buiten de organisatie en coördineer ik sporadisch een reparatieschool. Voor GO21 werk ik mee aan de ontwikkeling van lesmodules over Digitale Geletterdheid op het gebied van Informatievaardigheden, Mediawijsheid en ICT-basisvaardigheden voor middelbare scholieren.

Nico

Nico Salemans -
Content Creator

Hoi! Ik ben Nico en heb net mijn studie commerciële rechtspraktijk aan de UvA afgerond. Ik hou van hardlopen, tennis en goede espresso's. Ook kan je mij als dj zo nu en dan zien swingen achter de draaitafel. Om te zorgen dat onze klanten het allerbeste product geleverd krijgen, voer ik verschillende kwaliteitscontroles uit op het lesmateriaal. Daarnaast houd ik mij bezig met het ontwikkelen van vakinhoudelijke content.

Demi

Demi Koehl -
Office Manager

Mijn naam is Demi Koehl en ik ben momenteel werkzaam op kantoor voor GO21 en DeBijlesStudent. In 2013 ben ik bij DeBijlesStudent begonnen als bijlesdocent, waarna ik huiswerkbegeleider werd. Sinds 2018 ben ik fulltime werkzaam op het kantoor voor GO21_en DeBijlesStudent, na het afronden van mijn master International Development Studies. Mijn werkzaamheden lopen erg uiteen. Zo coördineer ik de bijlessen, houd ik de administratie bij en voer ik sollicitatiegesprekken met nieuwe studenten. Ik vind het leuk dat mijn werkzaamheden zo gevarieerd zijn en ik streef ernaar dat alles in goede banen geleid wordt.

Ties Brink

Ties Brink -
Marketing Coördinator

Mijn naam is Ties Brink. Ik ben 18 jaar oud en heb na het behalen van mijn vwo-diploma vorig jaar een tussenjaar genomen. In dit tussenjaar wilde ik graag bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining geven bij DeBijlesStudent. Een half jaar geleden kwam ik daardoor in contact met GO21 en het belang van de missie waar GO21 mee bezig is: leerlingen digitaal vaardig maken. En ik ben trots dat ik mag meehelpen aan dit prachtige doel! Mijn taken bij GO21 zijn onder meer het onderhouden van relaties en marketing strategieën uitwerken. Verder ben ik bezig met het verkennen en analyseren van de markt en het inzien van kansen. Ik vind het ontzettend leuk om op deze manier met het team een steentje bij te dragen aan een mooiere toekomst van morgen.

Celina

Celina Riesen -
Content Creator

Mijn naam is Celina Riesen en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Management of International Social Challenges aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. In februari 2021 ga ik starten met de premaster Forensische Gezinspedagogiek in Leiden. Naast mijn werkzaamheden voor de BijlesStudent werk ik nu ook sinds een aantal maanden voor Go21_. Dit bevalt tot nu toe erg goed aangezien ik mijn creatieve ei in kwijt kan. Ik help bij het creëren van nieuwe lessen en het reviseren zowel als het maviseren van het reeds bestaande lesmateriaal. Dit probeer ik vanuit een pedagogische hoek te benaderen, wat aansluit bij mijn interesses en studie, dus al met al vind ik het werken voor Go21_ ontzettend leuk!