Onze medewerkers

Dit is GO21

Roel

Roel -
Manager Content Creator

Hoi! Ik ben Roel. Na veel te veel technieksfilosofie te studeren in Leiden, Nijmegen en Duitsland ben ik terug naar Den Haag gekomen om concreet aan de slag te gaan met de grote problemen van vandaag: onze massale sociale mediaverslaving en klimaatverandering. Bij GO21 werk ik als eindredacteur met passie aan waanzinnig belangrijke lessen voor jonge mensen over de gevaren van de technologie in deze tijd. Daarnaast promoveer ik aan universiteit Wageningen op het concept van een bioeconomie en ben ik editor voor 4TU, waar ik ook lessen ontwikkel op het snijvlak van technologie en ethiek, maar dan voor WO-studenten. Mijn persoonlijke visie is nauw verbonden aan die van GO21: zo veel mogelijk leerlingen zo mediawijs mogelijk maken!

Daan

Daan -
Content Creator

Aangenaam! Ik ben Daan, late student (31) Journalistiek aan de Erasmus Universiteit. Ik houd mij bij GO21 vooral bezig met het redigeren van de lessen. Hierbij let ik zowel op de inhoud, als op de spelling en stijl en probeer ik de voor zowel vmbo- als havo-studenten de stof begrijpelijk, maar uitdagend te houden. Ooit volgde ik zelf zowel de opleidingen vmbo- als havo en weet ik als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om lesstof te volgen die in een andere taal geschreven lijkt te zijn. Des te meer trek ik mij het eindresultaat van onze lesstof enorm aan.

julia

Julia -
Content Creator

Mijn naam is Julia, content creator bij GO21. Verder ben ik ook kunstenaar en heb ik een master Data Driven Design afgerond. Als digitale creatieveling ben ik constant bezig met digitale transformaties en 21st century skills om de fysieke en de online wereld samen te brengen. We houden de technologische veranderingen niet meer tegen, daarom maak ik er werk van om mensen hierin mee te krijgen en bekwaam in te maken. Als content creator bij GO21 zet ik mij hier graag voor in! Vanuit mijn visionaire kwaliteiten deel ik graag mijn kennis en visie van de nodige digitale vaardigheden in de 21ste eeuw.

Sven

Sven -
Content Creator

Mijn naam is Sven. Ik studeer Information Security Management aan de Haagse Hogeschool. Ik houd mij bij GO21 vooral bezig met het beheren van de platformen en de data invoer. Hierbij zorg ik dat de invoer van de accounts zonder problemen verloopt en probeer ik mee te denken hoe wij onze digitaal geletterdheid module kunnen verbeteren. Ik doe dit met veel plezier en kijk uit naar de mooie toekomst die digitale geletterdheid met zich mee gaat brengen.

Anna

Anna -
Marketing Coördinator

Ik ben Anna. Met veel energie help ik de marketing om ervoor te zorgen dat steeds meer scholen samenwerken met GO21. Ik doe dit met heel veel plezier omdat ik achter ons product sta en het belangrijk vind dat leerlingen meer te weten krijgen over digitale geletterdheid. Dat laten scholen en leerlingen onbewust vaak links liggen terwijl het juist steeds belangrijker wordt.

Babette

Babette -
Marketing Stagiaire

Hoi, ik ben Babette, 20 jaar oud en Bedrijfskunde student aan de Hogeschool in Rotterdam! Ik werk sinds september 2020 bij DeBijlesStudent als surveillant. Daarbij geef ik examentraining en bijles op verschillende scholen. Het is erg leuk om samen met mijn medestudenten de kinderen te helpen en te zien ontwikkelen. Dit schooljaar loop ik ook 5 maanden stage op de marketingafdeling!

Cas

Cas -
Sales Coördinator

Hoi, mijn naam is Cas, ik ben 22 jaar oud en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben sinds september 2020 werkzaam voor DeBijlesStudent, waar ik verschillende examentrainingen en reparatiescholen heb mogen coördineren. Sinds deze zomer ben ik werkzaam voor GO21 als Sales Coördinator. Daarbij is het mijn taak om nieuwe relaties aan te gaan, en bestaande relaties te onderhouden met betrekking tot de GO21 modules die we op verschillende scholen door het land aanbieden. Aangezien ik zelf volledig overtuigd ben van het belang van digitale geletterdheid in de hedendaagse maatschappij, kan ik met recht zeggen mijn werkzaamheden voor GO21 met veel plezier en overtuiging uit te voeren. Daarbij hebben we binnen GO21 een geweldig team, wat het werk alleen maar mooier maakt!

Huib

Huib -
Marketing Stagiair

Hi, ik ben Huib, 22 jaar oud en ik studeer Commerciële economie wat vooral gericht is op marketing & sales. Ik ben sinds januari 2021 begonnen bij DeBijlesStudent met het geven van zowel huiswerkbegeleiding als examentrainingen wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Het leukste aan het geven van deze begeleiding vond ik het kunnen helpen aan de ontwikkeling van deze kinderen. Vanaf 1 september ben ik begonnen met mijn stage bij DeBijlesStudent en GO21 waar ik me vooral bezig ga houden met de marketing en de klantrelaties voor beide bedrijven. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging!

Thijs

Thijs -
Marketing Stagiair

Hi! Mijn naam is Thijs, ik ben 22 jaar en woonachtig in Den Haag. Momenteel ben ik bezig met de afstudeerfase van mijn studie Business Studies Marketing, ik ga mijn scriptie komend schooljaar schrijven bij GO21/DeBijlesStudent. Ik zal me hier vooral bezig houden met customer relationship management. Ik kijk uit naar een leerzame tijd bij GO21!

Ties

Ties -
Marketing Coördinator

Leerlingen digitaal vaardig maken. Ik ben trots dat ik mag meehelpen aan dit prachtige doel! Mijn taken bij GO21 zijn onder meer het onderhouden van relaties en marketing strategieën uitwerken. Verder ben ik bezig met het verkennen en analyseren van de markt en het inzien van kansen. Ik vind het ontzettend leuk om op deze manier met het team een steentje bij te dragen aan een mooiere toekomst van morgen.

Logo EasyStart by GO21
Logo EasyStart by GO21